Slane sobe - sea climate koncept

                           

 

 

 

 

 

 

Slana soba tj. koncept SeaClimate je kombinacija jonizovanog kiseonika i slanog rastvora napravljenog od soli iz Mrtvog mora koji daje efekat klime koja stimuliše  i deluje slično klimi Mrtvog mora.

Ova klima omogućava organizmu da se relaksira i oslobađa stresa. Samo nakon 20 minuta, vi ćete se osećati osveženo kao da ste upravo bili u šetnji duž morske obale. Slana soba  - SeaClimate - idealna simbioza  wellness-a i medikal wellness-a. Pozitivno dejstvo Slane sobe - SeaClimate-a u pogledu redukcije stresa je naučno dokazano.

Pozitivan uticaj Slane sobe - SeaClimate-a:

Stres-redukuje ga za samo  20 minuta

Energija-daje je Oxygenconept

Anti-Aging efekat

Ceo sistem -samo prirodne komponente

Lider sa visoko unapređenim performansama za telo i duh

Inovativna tehnologija

Marketinški lider u Evropi

A pritom prilagođeno potrebama potrošača

Tehnologija koja poboljšava vaš život

Enjoy the difference!!!

 

Delovi Slane sobe - SeaClimate-a: 

Jonizacija:

Vazduh je opet čist nakon oluje! Mnogo je lakše disati duboko kod vodopada ili blizu obale….Ovaj prirodni fenomen nastaje formiranjem negativnih jona tokom elektrostatičkog pražnjenja. Prašina, bakterije i ostale nečistoće se fizički uništavaju. Tako da je vazduh čist i svež. Kao i u mnogim drugim slučajevima, mi samo pratimo primer koji nam priroda daje. Tako da svaka prostorija sa Salnom sobom - SeaClimate postaje oaza svežeg vazduha. Prema tome slobodno uđite i opustite se! Negativni joni imaju pozitivnu ulogu kada je klima u pitanju.

Koliko jona ima danas u našoj sredini?

Iznos negativnih jona  po ccm i sekundi

- uz obalu i na planinama:                                 oko                   5.000*

- na poljanama i livadama                                 oko              700   -   1.500*

- u parkovima                                                        oko              400   -      600*

- na ulicama                                                            oko              100   -      200*

- u zatvorenim prostorijama                              oko                25   -         50*

SeaClimate proizvodi                                           oko                   5.000.000

U komparativnom testu sa posebnim meračem Slana soba - SeaClimate je bila  u stanju  da u sobi od  16 m³  smanji koncentraciju štetnih materija do  50 % u  roku od 15 minuta.

*Izvor: Wikipedia

 

Efekti mineralnih soli:

Mineralne soli su “eksplozija” života. Čak i najmanji pokret u našem telu kontrolišu soli.Svaka misao, svaki pokret, sve naše aktivnosti kontroliše naš mozak i centralni nervni sistem.Nervna vlakna su jedino u stanju da šalju impulse kada su im dostupni elementi kao što su kalijum ili magnezijum koji postoje u mineralnim solima.Prirodna so je ta koja je neophodna našem telu da bi ono moglo da funkcioniše savršeno i u potpunosti. Komercialna kuhinjska so sadrži skoro 100 % natrium hlorida(NaCl). Pri dodavanju i najmanje količina  fluorida ili joda , prirodni minerali nestaju. Slana soba - SeaClimate koristi prvoklasnu so iz Mrtvog mora  u njegovoj prirodnoj čvrstini. Minerali i mikro elementi ostaju netaknuti.

Primer:

kalijum                            oko       160.000 mg/kg

magnezium                    oko       100.000 mg/kg

Pomoću ultrasoničnog  nebulajzera, SeaClimate proizvodi finu, suvu slanu maglu. Otud, čak i koža, kao najveći organ koji diše, je u mogućnosti da apsorbuje sve delotvorne sastojke.

 

Efekti kiseonika

Kiseonik je ključni sastojak za sve procese u našem telu. Život kakav mi poznajemo je nemoguć bez njega. Decenijama je u nauci poznato da kiseonik ima prirodni anti-aging efekat, posebno kad je jonizovan. Kiseonik jača imuni sistem i poboljšava ga i u fizičkom i u mentalnom smislu. Za kiseonik se vezuje još mnogo drugih pozitivnih karakteristika. Probajte  Slanu sobu - SeaClimate. Bićete ludi za njim. Količina kiseonika sobnog vazduha  je oko  20,94 %. U odnosu na veličinu prostorije ili kabine Slana soba - SeaClimate povećava količinu kiseonika sa 20,94  na 28 %.I  raste do  oko 35 %. Kiseonik se ubacuje kroz  generator sa NASA tehnologijom tako što se  direktlno vadi iz  sobnog vazduha. Tako da je  Slana soba - SeaClimate  ekonomičan i vrlo efektan.

 Najprodavaniji  uređaji  Sea Climate-a :