Bazeni

                           

 

 

 

 

 

Kompanija Bibis se bavi kompletnim projektovanjem, izgradnjom, tehničkim opremanjem i održavanjem unutrašnjih i spoljašnjih bazena, bili oni za privatnu ili javnu upotrebu. Ukoliko želite bazen u svom domu, ili u svom dvorištu, obratite nam se. Mi ćemo uraditi sve što je potrebno da bezen postane stvarnost u Vašoj kući. Od faze idejnog rešenja bazena, izbora tehnologije izrade bazena, dodatne opreme za bazen, do redovnog održavanja Vašeg bazena.

Slani bazeni

Jako je bitno napomenuti da smo mi jedini u Srbiji koji rade slane bazene za čije efikasno korišćenje nisu potrebne nikakve hemikalije pri održavanju što je u svakom drugom slučaju neizbežno. Osetitie miris mora u svom slanom bazenu.

Gotovi keramički bazeni

Bibis d.o.o. je  2008 godine postao  generalni zastupnik  za region najkvalitetnijih keramičkih kompozitnih bazena na svetu sa doživotnom garancijom renomirane australijske kompanije Compass Ceramic Pools. Ovi bazeni su jedinstveni po mnogo čemu a pre svega po tome što vam za njihovo više nego jednostavno  postavljanje nisu  potrebni nikakvi betonski radovi. Bazeni se postavljaju za samo nekoliko dana. Veliki izbor prateće i dodatne opreme kao i  jedinstven sistem za automatsko čišćenje -Vantage  su samo neke od brojnih  prednosti koje nude ovi bazeni. Pomenimo i anti-klizni efekat za korisnike bazena, hidrostatički ventil koji obezbedjuje dodatnu zaštitu protiv pritiska podzemnih voda, kao i ekskluzivna 3D blistava površina bez neravnina koja obezbedjuje fantastične 3D boje sa jedinstvenom zaštitom za boje.

Bazeni - Prelivne rešetke za bazene

Bazeni - Pokrivači za bazene